KESÄKAMPANJA

KLIKKA TÄSTÄ

Ilmainen toimitus yli 100€

60 päivän palautusoikeus

Ennen klo 13 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä

Säästä 500,0 €

EV-Ultra 2000W

799 €

(sis. alv)

1 299 €

Varastossa

  • Säästät500,0 €
  • Sähköskootteri erityisen vahvalla moottorilla
  • Suunnittelu, toiminta ja suorituskyky yhdessä ja samassa voimanpesässä
  • Huippunopeus noin 50 km/h kovalla kiihtyvyydellä

Tuotekuvaus

Sähköskootteri EV-Ultra 2000W on todellinen voimanpesä sinulle, joka arvostat sähköskootterisi muotoilua, toimivuutta ja suorituskykyä!

Elscooter EV-Ultra 2000W:ssa on nopeusresursseja niin, että se riittää ja loppuu. Huippunopeus on noin 50 km/h (vaihtelee kuljettajan painon jne. mukaan), ja sitä kiihtyvyydellä kutsutaan tarpeeksi! Teho tulee 2000 W:n vahvasta harjattomasta moottorista ja huomattavasta raskaasta akusta (4 lyijyakkua), jonka kapasiteetti on 48 V 12 Ah. Vaikka taivaan korkea huippunopeus ei välttämättä olekaan aina välttämätön keskivertokäyttäjälle, moottorin raakaa tehoa arvostetaan suuresti jyrkissä rinteissä. Toimintasäde on jopa 30 km/lataus hyvissä olosuhteissa ja taloudellisessa ajotyylissä, jolloin akut latautuvat noin 6-8 tunnissa.

EV-Ultrassa on kiinteät ilmatäytteiset renkaat, jotka takaavat parhaan ajettavuuden myös mäkisellä tiellä. Yhdessä iskunvaimennuksen kanssa sekä edessä että takana saat erinomaiset kiipeilyominaisuudet maastossa ja mukavuus on todella hyvä. Lisäksi mallissa on erittäin tehokas levyjarrujärjestelmä, joka koostuu hybridihydraulisista levyjarruista sekä edessä että takana.

Muita sähköskootterin EV-Ultran yksityiskohtia ovat säädettävä satula ja ohjaustanko, röyhkeä LED-valaistus edessä/takana, kova puinen telinelevy jne. Sanoisin, että tämä on yksi hienoimmista asioista, joita voit löytää sähköskoottereista tänään!

Mukana laturi ja akku.

*HUOMAA: Sähköskootterilla ajettaessa yleisillä teillä moottorin tehon on oltava enintään 250 W ja huippunopeus ei saa ylittää 20 km/h. Koska tämän sähköskootterin suorituskyky ylittää tämän, tällä sähköskootterilla saa ajaa vain aidatulla alueella.

Erittelyt

Arvostelua

Tietoa Rull.fi:stä

Rull.fi on ollut mukana aina sähköpotkulautojen syntyhetkestä lähtien! Myimme vuonna 2005 ensimmäiset sähköpotkulautamme, jotka tuolloin olivat yksinkertaisia, kymmenvuotiaille lapsille tarkoitettuja malleja. Tänään meillä on Pohjoismaiden laajin, hinnoiltaan hyvin kilpailukykyisten sähköpotkulautojen, sähköskoottereiden, huippumakeiden lasten sähköautojen, tasapainoskoottereiden ja muiden kevyiden sähköajoneuvojen valikoima.

Lue lisää

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Banner Picture